City Break Venetia

Transport: Avion
Cazare: 3 nopti / 4zile
Pret: Incepand de la 235 euro / persoana
Tip oferta: City break
 
Inclus in pachet:
 3 nopti cazare cu mic dejun;
 transport cu avionul - zbor direct - linie low cost;
 taxe de aeroport.
 
Nu este inclus in pachet:
 asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
 bagaj de cala.
 
City Break Venetia – Hotelul Centrale 3* este situat in inima orasului vechi Mestre, la doar o aruncatura de bat de Venetia. Conexiune facila prin transportul public, statie autobuz situata vis-a-vis de hotel.
 
Facilitati Camera: Hotelul Centrale 3* este o structura moderna, confortabil si practic.Hotelul Centrale 3* are 100 de camere distribuite pe 5 etaje, cu toate facilitatile necesare.Camerele sunt frumos mobilate, toate dotate cu tot confortul, inclusiv aer conditionat, incalzire, baie privata cu baie sau dus, TV satelit, uscator de par, si telefon.
 
Facilitati Hotel: Hotelul are restaurant, un serviciu de bar, un punct de Internet si o conexiune Wi-Fi pentru cei care doresc sa se conecteze la Internet de pe laptop-ul lor. Cei care sosesc cu masina pot beneficia de o parcare in apropiere, contra cost la tarife preferentiale pentru oaspetii hotelului.
 
Observatii
Echipa MURAT TURISM Travel a selectat pentru dumneavoastra hotelul inclus in oferta pe baza unui raport optim pret – calitate.
 
Stim din experienta ca o buna relatie se bazeaza pe cunoasterea reciproca si o buna comunicare, drept pentru care, in cazul in care oferta noastra nu se pliaza exact pe nevoile, va vom desemna un consultant de vacanta personal care va poate crea pachetul pe care il doriti.
 
Dorim sa devenim o constanta in viata dumneavoastra si sa va bazati pe experienta noastra pentru a va bucura din plin de aceasta evadare urbana pe care o meritati. Oferta este creata intotdeauna la MURAT TURISM Travel pentru confortul oamenilor la care tinem.

 

Formular de cazare - City Break Venetia

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Observatii:

Calculati: =

Insert current date

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.
Cod oferta: FS

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe adresa ta de email!

MURAT Turism - Contact