CIRCUIT IN TARA SFANTA - 4 ZILE

CIRCUIT  IN  TARA  SFANTA - 4 ZILE

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:05 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:45. Se pleaca spre Bethlehem, unde se viziteaza  Biserica Nasterii Domnului, Pestera Fericitului Ieronim, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim - Muntele Maslinilor - Drumul Crucii  - M-tele Sion

Mic dejun. Se merge pe M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor,Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Adormirii Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poartade aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III:  Ierihon - Marea Moarta - Raul Iordan - Galileea

Mic dejun.Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”- vedere generala. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre Tiberias cu oprire pentru botezul simbolic la Raul Sf. Iordan -  in care a fost botezat Domnul Isus Hristos. Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica.Vizita la Biserica Ortodoxa Capernaum cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru (10 euro/pers). Cina si cazare Tiberias.

ZIUA  IV:  Tiberias - Nazaret – Haifa – Tel Aviv

Mic dejun. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita in Nazareth la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv, decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:35.

 

 

 

 

Plecare

Loc in Dbl

Supl. Single

Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti

 

27.12.2017

449 €

95  €

-15  €

 

SERVICII INCLUSE:

TARIFUL NU INCLUDE:

● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti 

● transfer aeroport - hotel - aeroport

● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse                                        

● 3 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri  de 3* si 4*

● transport cu autocar modern - aer conditionat            

● ghid / preot

● taxele de aeroport 

● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)

● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

 

 

● asigurarea medicala

● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

● excursiile optionale din program

● Slujba de noapte la Mormantul Sfant

 

 

Nota:

·          Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

·          Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.

·           Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.

·          Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

·          Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.

·          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.

·          Tariful este stabilit pentru un numar minim de 25 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

           

De retinut:

·          Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro

·          Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.

·          Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.

·          In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism  nu isi asuma responsabilitatea.

·          Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.

·        Orarul de  zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare. 

Formular de cazare - CIRCUIT IN TARA SFANTA - 4 ZILE

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Observatii:

Calculati: =

Insert current date

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.
Cod oferta: AL

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe adresa ta de email!

MURAT Turism - Contact