Sejur Thailanda

    Regatul Thailandei sau Siam, cum era cunoscut pana in 1949, este localizat in Peninsula Indochina si este cea mai populara destinatie turistica din Asia de sud-est. Se invecineaza cu Laos, Cambodgia, Malaezia, Vietnam si Indonezia. In Thailanda traiesc peste 64 de milioane de locuitori, iar capitala este la Bangkok, un oras cosmopolit. Desi au avut loc multe crize politice in aceasta parte a lumii, acum in Thailanda este pace, iar Regatul se dezvolta continuu si acorda foarte mare atentiei industriei turismului.
 
   In Thailanda puteti gasi aproape orice: insule virgine, plaje cu apa cristalina, jungla luxurianta, mancare delicioasa, bungalow-uri pe plaja la preturi atractive si unele dintre cele mai bune resorturi de lux din lume. In ciuda numarului mare de turisti, Thailanda reuseste sa isi pastreze identitatea, cultura unica si oamenii aparent fara griji, renumiti pentru zambetul lor cald.
Nordul tarii este muntos, cu cel mai inalt punct Doi Inthanon aflat la 2.576 m. Nord-estul este format din Platoul Khorat, marginit la est de raul Mekong. Centrul tarii este dominat de valea raului Chao Phraya, care se scurge in Golful Thailandei. Sudul este format din istmul ingust Kra, care se largeste in Peninsula Malay.
 
Koh Samui, sau Samui, cu o suprafata de 247 km patrati este cea mai mare insulă din Thailanda si a treia mare insulă într-un arhipelag de peste 80 (in mare parte nelocuite) insule care formează Ang Thong National Marine Park, un paradis al caiacului si snorkelingului. Cu 25 km lungime şi 21 km lăţime, Samui este destul de mare pentru o explorare serioasa si aventuroasa, dar poate fi strabatuta în doar câteva ore cu motocicleta sau cu maşina.
 

Kirikayan Luxury Pool Villas & Spa 5

Kirikayan Luxury Pool Villas & Spa 5

Transport: Avion Cazare: 7 nopti/8 zile Pret: Incepand de la 1330 euro / ...

Vezi oferta
de la 1330

Hotelul Peace Resort 4

 Hotelul Peace Resort 4

Transport: Avion Cazare: 7 nopti/8 zile Pret: Incepand de la 1330 euro / ...

Vezi oferta
de la 1330

Banburee Resort 4

Banburee Resort 4

Transport: Avion Cazare: 7 nopti/8 zile Pret: Incepand de la 1250 euro / ...

Vezi oferta
de la 1250

Chaba Samui Resort 3

 Chaba Samui Resort 3

Transport: Avion Cazare: 7 nopti/8 zile Pret: Incepand de la 1300 euro / ...

Vezi oferta
de la 1300

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe adresa ta de email!

Cele mai recente oferte

MURAT Turism - Contact