SMARTLINE THE VILLAGE RESORT & WATERPARK 4

-tarif 2 adulti in camera dbl, avion, taxe incluse(7 nopti)
 
Zbor plecare: BUR201 - AIR BUCHAREST OTP - 11:30 HER - 13:20
Zbor retur: BUR202 - AIR BUCHAREST HER - 14:10 OTP - 16:00 
 
STANDARD ROOM ALL INCLUSIVE
 
Hotelul All Inclusive Smartline Village & Waterpark de 4 stele este membru al grupului Zeus Hotels și se concentrează pe o experiență de vacanță completă, cu servicii de primă clasă și ospitalitate grecească.
O adevărată evadare mediteraneană, situată la periferia orașului Chersonissos, înflorită în frumusețea sălbatică a unui deal, cu vederi spectaculoase ale arhipelagurilor cretane maiestuoase. Frumos în simetria sa și inundat cu lumină naturală, această proprietate în stil sat este aerisită și spațioasă, oferind atât o vacanță relaxantă cat și distractivă pentru toți.
 
Situat la 24 km de Aeroportul Heraklion, la 1 km de plajă și la 2 km de centrul orașului Hersonissos, plin de magazine, restaurante și viața de noapte legendară, este o alegere ideală atât pentru oaspeții care caută o vacanță relaxantă, cât și pentru cei care caută o viață plină de viață.
 
Satul nostru dispune de 275 de camere clasice și spațioase decorate în culori calde și echipate pentru confort și relaxare, cu vedere la grădinile amenajate sau la marea orbitoare.
 
Cu un spectru larg de activități care se potrivesc cuplurilor și familiilor, puteți fi la fel de relaxat și romantic sau aventuros și sportiv, după cum doriți. Muzică și spectacole live, jocuri și sport, piscine și un parc acvatic la dispoziția dumneavoastră!
 
Oaspeții de toate vârstele se vor bucura de atmosfera prietenoasă a satului, de mâncărurile pregătite de bucătar, folosind cele mai bune rețete și ingrediente și echipa noastră de profesioniști, pentru a vă asigura că vă bucurați de fiecare moment al vacanței de vară.
 
 

 

Formular de cazare - SMARTLINE THE VILLAGE RESORT & WATERPARK 4

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Observatii:

Calculati: =

Insert current date

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.

MURAT Turism - Contact