ORKA ROYAL 4

singla/noapte

dubla/noapte

44

54

Aflat în vechiul Istanbul, la câţiva paşi de gara şi staţia de tramvai Sirkeci, hotelul Orka Royal oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Hotelul are o terasă pe acoperiş cu vedere panoramică spectaculoasă la Bosfor.

Toate camerele hotelului Orka Royal au podea cu mochetă şi mobilier modern, în culori naturale. Sunt dotate cu seif pentru laptop şi TV cu canale prin satelit şi cu plată. Baia include un uscător de păr.

Pentru tratamente corporale sau masaje relaxante, oaspeţii pot vizita centrul de wellness al hotelului, amenajat cu piscină interioară şi cadă cu hidromasaj. De asemenea, există o saună uscată, un hamam şi o sală de fitness bine echipată, la un cost suplimentar.

Oaspeţii pot savura băuturi la barul Liquid sau se pot delecta cu preparate culinare din bucătăria locală şi internaţională la restaurantul hotelului. În sala de mese a hotelului Orka se serveşte zilnic un mic dejun tip bufet.

Hotelul este la doar 100 de metri de parcul Gülhane, care vă permite să faceţi o plimbare liniştită prin grădinile palatului Topkapî. Piaţa egipteană de mirodenii este la 300 de metri. 

Formular de cazare - ORKA ROYAL 4

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Observatii:

Calculati: =

Insert current date

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.

MURAT Turism - Contact