Transport Paralia-orar curse

CHARTER AUTOCAR RIVIERA OLIMPULUI

Paralia Katerini – Olympic Beach Replica Handbags
Platamonas – Nei Pori
 
Plecari – VINERI - 2018
11.05, 18.05, 25.05, 01.06, 08.06, 15.06, 22.06, 29.06, 06.07, 13.07, 20.07, 27.07, 03.08, 10.08, 17.08, 24.08, 31.08, 07.09, 14.09, 21.09
 
Tarif redus 60 euro
per persoana, valabil pana in 31.12.2017
si
Tarif standard 65 euro
per persoana, aplicabil din 01.01.2018
dus si intors la 1 saptamana - din Bucuresti.
Supliment retur la > 2 saptamani = 30 euro
 
Loc de plecare:
Bucuresti, zona statia de metrou TIMPURI NOI (Splaiul Unirii nr.96-98).
 
Ora de plecare:
20:00; prezentare la imbarcare cu 30 minute inainte (ora 19:30). Se calatoreste noaptea.
 
Sosire in Grecia sambata dimineata.
Locurile de debarcare/imbarcare la destinatie sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/ strada principala ori in apropierea hotelurilor importante. Nu putem garanta lasarea/ preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.
Urmeaza cazare 7 nopti.
 
Retur: Sambata intre orele 15:00 – 17:00, functie de statiune. Ora exacta este comunicata saptamanal de ghidul de transfer.
Imbarcarile pentru retur se vor efectua din locurile unde au fost lasati turistii.
Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata).
 
TARIFE STATIUNI DE DEBARCARE
Tarif standard la: Paralia Katerini – Olympic Beach
 
Tarif cu supliment 25 euro si minim
4 persoane, pentru Platamonas si Nei Pori.
 
POZITIONARE IN AUTOCAR
Tariful standard este valabil pentru orice loc incepand cu randul 3, pana la ultimul, functie de momentul inscrierii si destinatia finala.
Supliment LOCURI PREFERENTIALE,
in fata, randul 1 sau 2 = 10 euro/ dus-intors.
 
Suplimente transferuri din alte orase din Romania
Brasov, Sinaia, Campina, Ploiesti (+15 euro);
Iasi, Roman, Bacau, Adjud (+25 euro);
Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau  (+15 euro)
 
In saptamana fiecarei plecari, agentia organizatoare va trimite pe email partenerilor si turistilor directi ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si numarul de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul, cu 24 ore inaintea plecarii, turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.
 
Efectuarea platii de catre turist implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul.
 
CONDITII GENERALE DE TRANSPORT CU AUTOCARUL
Turistii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoreste.
Turistul care efectueaza o rezervare la charterul de autocar spre Grecia pentru un alt turist este responsabil fata Agentia de Turism organizatoare pentru orice paguba produsa de acesta din urma.
Este responsabilitatea turistului sa se asigure ca detine toate documentele de calatorie necesare intrarii, tranzitarii sau stationarii pe teritoriul unei tari straine cum ar fi pasaport, vize, adeverinta medicala.
Turistii se obliga sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare / iesire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Agentia de turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.
Daca pe parcursul calatoriei, turistului i se refuza dreptul de a intra sau a tranzita o tara pentru ca nu este in posesia documentelor corecte de calatorie, toate consecintele, inclusiv toate daunele suferite de Agentia de Turism organizatoare si de transportator, cad in responsabilitatea si vor fi suportate de catre turist, fara ca aceasta sa poata beneficia de vreo returnare integrala sau partiala a contravalorii calatoriei.
                Daca unul sau mai multi turisti sunt retinuti si debarcati in frontiera pentru motive determinate de formalitatile de trecere a frontierei, documente nevalabile, bagaje ilicite sau ilegale, etc si timpul de rezolvare al problemelor depaseste 30 minute, autocarul isi va continua calatoria dupa consumarea celor 30 minute.
 
Bagaje
In tarifele prezentate sunt incluse 40 kg de bagaj (1 sau 2 genti cu dimensiunile medii 70/40/20 cm) per persoana, care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si un bagaj de mana de maxim 5 kg (poseta, rucsac), care se poate lua in interiorul autocarului.
Bagajele de mana trebuie depozitate in spatiile special amenajate din autocar (nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele).
                Agentia de Turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate pentru transportul bagajelor de mana. Aceasta revine in intregime turistului, in afara cazului in care deteriorarea este din vina transportatorului si poate fi dovedita de turist.
Agentia de Turism organizatoare nu este responsabila in cazul pierderii sau deteriorarii de bunuri si obiecte de valoare cum ar fi: bani, bijuterii, obiecte de arta, camerele foto, video, computere, etc, aflate in bagajul de mana al turistilor.
Responsabilitatea pentru furtul, pierderea sau deterioarea bagajelor transportate in cala de bagaje, altele decat bagajele de mana, revine companiei autorizate sa efectueze transportul, numai in cazul in care acestea se produc din neglijenta intentionata a echipajului autocarului, care va trebui dovedita de reclamant. Turistii au obligatia sa depuna orice reclamatie referitoare la pierderea / furtul sau deteriorarea bagajelor, imediat dupa sosire. Orice reclamatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare.
Nu este permis transportul animalelor.
Este strict interzis, transportul in bagaje de: droguri, substante explosive sau toxice, arme, munitie, tuburi de oxigen sau gaz, butelii sau orice alte substante caustice periculoase, a operelor de arta de patrimoniu fara autorizatiile necesare, precum si alte obiecte si substante prin care se incalca legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al altor state.
 
Orar
Agentia de Turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzierile curselor si/ sau pentru pierderile suferite de catre calator, ca urmare a acestor intarzieri, orele de sosire depinzand de timpul de asteptare din granite si de pe sosele.
Agentia de Turism organizatoare si transportatorul au dreptul, oricand, sa anuleze o cursa in cazul amenintarii sau existentei unui razboi, conflict armat, atac terorist, blocada, greva, conditii meteorologice nefavorabile, miscari sociale, probleme tehnice ale autocarului sau alte circumstante ce ar putea fi un impediment pentru efectuarea calatoriei.
 
Calatorie
Copiii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre adulti.
Este interzisa folosirea aparatelor personale de radio, casetofoanelor, mini TV, video sau a instrumentelor muzicale in autocar. Utilizarea unui walkman sau a unui CD player este permisa numai in conditiile in care volumul sunetului nu deranjeaza ceilalti pasageri.
Este intrezis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului, consumul de bauturi alcoolice si a alimentelor in interiorul autocarului, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj in indeplinirea in bune conditii a atributiiilor specifice, cauzarea de neplaceri sau discomfort calatorilor din autocar sau altor participanti la trafic. In cazul in care comportamentul turistilor nu este conform acestei prevederi, reprezentantul agentiei de turism organizatoare sau companiei autorizate sa efectueze transportul, poate interzice turistului efectuarea sau continuarea calatoriei, fara ca acesta sa aiba dreptul la o despagubire sau rambursare ulterioara a contravalorii achitate.
 
Este interzis fumatul in autocar. Reprezentantul agentiei de turism organizatoare sau conducatorul auto sunt autorizati sa ceara pasagerilor care incalca aceasta regula sau sfideaza cererea de a nu fuma, sa coboare imediat din autocar.
 
In cazul opririlor de pe traseu, turistii sunt obligati sa se intoarca la autocar in timpul anuntat inainte de oprire.
 
Reclamatiile privind indeplinirea de catre Agentia de Turism organizatoare a serviciilor de transport cu autocarul spre Grecia, trebuie depuse in scris in cel mai scurt timp, in cel mult 3 zile de la data calatoriei, dupa ce in timpul calatoriei au sesizat prompt reprezentantii agentiei.
Daca, pentru indiferent ce motiv, Agentia de Turism organizatoare nu poate indeplini sau nu si-a indeplinit obligatiile contractuale, va gasi solutia cea mai buna de remediere a situatiei sau o alternativa pentru transport, in masura in care acest lucru este posibil si la costuri rezonabile.
 
Asigurari
Transportatorul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.

 

Formular de contact - Transport Paralia-orar curse

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Calculati: =

Insert current date

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.

MURAT Turism - Contact