Sejururi externe

Cu o experienta de peste 20 ani, Murat Turism va propune oferte de calatorie in destinatii turistice renumite si nu numai. Va invitam sa va bucurati de o serie de sejururi catre taramuri de vis, transport cu autocarul in cele mai bune conditii, mijoace de transport dotate cu toate utilitatile necesare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de siguranta si confort.

Turcia, tara care se intinde pe doua continente are la bază o istorie veche si bogata, iar în acelaşi timp este membra a lumii moderne. Aceasta tara minunata reprezinta un amestec cultural, o sinteza intre est si vest, in timp ce din punct de vedere geografic reprezinta podul intre Europa si Asia.

Turcia şi mai ales Riviera Turcească este foarte populară din punct de vedere turistic. Staţiunile turistice situate pe litoralul nisipos de aproape 8000 de kilometrii a Mării Egee şi a Mării Mediterane, sunt vizitate anual de milioane de turisti străini. Este considerata un paradis cu soare, plaja, mare, lacuri, munti, care ofera o vacanta unica, o schimbare majora fata de viata de zi cu zi. Best Replica Watches

Cel mai vizitat oras si totodata statiune turistica de pe riviera turceasca este Antalya, dupa care urmeaza Belek, Alanya, Kemer, Marmaris, frumoasa Fethiye, Bodrum şi Cesme. Ceea ce face Antalya si mai interesantă este, ca iarna se poate schia in Muntii Taurus care inconjoara orasul, iar apoi se poate face o baie in mare.

Alte obiective turistice vizitate si cunoscute din Turcia sunt: Oraşele vechi Izmir, Troia, Efes – care ofera turistilor ruinele oraselor antice greceşti; Pamukkale - cunoscut pentru cele mai mari bazine de calcar cu apa termală din lume precum si Kappadokia – faimos pentru aranjamentele de case subterane din pesteră.

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe adresa ta de email!

Cele mai recente oferte

MURAT Turism - Contact