SCHIMBAREA LA FATA IN ISRAEL, 6 zile

 

SCHIMBAREA LA FATA IN ISRAEL

HOTELURI 4****

Locatie: Ierusalim din Israel

ZIUA I (15.08): Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:50 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25. Se va incepe programul cu Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem. 

ZIUA II (16.08) Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`- vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III (17.08): Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii 
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, pentru participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul proorocului David. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV (18.08): Raul Iordan - Tiberias - Galileea - Muntele Fericirilor - Capernaum - Muntele Tabor
Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predică a `Fericirilor`. Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. La ora 22:30 (aprox), plecare spre Muntele Tabor unde are loc Sf. Liturghie cu ocazia sarbatorii Schimbarea la Fata a Mantuitorului (pe calendarul vechi) si Minunea Coborarii Sf. Nor printre credinciosi. Cina si cazare Nazareth. 

ZIUA V (19.08): Nazareth - Cana Galileii - Haifa - Bethlehem
Mic dejun. Vizita la Biserica Sf. Fecioarei Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Deplasare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Cina si cazare Bethlehem.


ZIUA VI (20.08): Bethelehem - Biserica Nasterii - Ierusalim - Tel Aviv
Mic dejun. Deplasare la Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:15 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:00.
 

SCHIMBAREA LA FATA IN ISRAEL

Durata: 6 zile | 5 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
 
DATA Camera dubla + demipensiune
15.Aug.2018
599 EUR
 
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti 
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse 
● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4 stele
● transport cu autocar modern - aer conditionat 
● ghid si preot
● taxele de aeroport 
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi) 
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program
● asigurarea medicala 
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese 
● excursiile optionale din program
● Slujba de noapte la Mormantul Sfant
● Manastirea Sf Sava
 

Nota:

Nota: 
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii. 
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. 
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
 

Orase plecare:

Bucuresti

 

Formular de cazare - SCHIMBAREA LA FATA IN ISRAEL, 6 zile

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Observatii:

Calculati: =

Insert current date

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.
Cod oferta: AL

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe adresa ta de email!

MURAT Turism - Contact