Sejur Maldive

Maldive este destinatia preferata a europenilor care vor sa faca plaja in perioada de iarna. Perioada decembrie-ianuarie este foarte aglomerata datorita disponibilitatii turistilor de a calatori de sarbatori. Din mai pana in noiembrie este perioada ploilor si furtunilor umiditatea fiind ridicata. Sezonul de varf este cuprins intre lunile decembrie si aprilie, in timp ce perioada cuprinsa intre lunile mai si octombrie este mai putin propice sejururilor, fiind cea mai ploioasa. Scufundari se pot face tot timpul anului iar sezonul pentru surf este in perioada martie - octombrie.
Insulele individuale din Maldive formeaza un ecosistem excepțional si sunt supuse legilor naturii, cum ar fi mareele sau alte conditii specifice sezonului. Intensitatea poate varia de la an la an, luandu-se de fiecare data masuri pentru prevenirea eroziunii plajelor. Pentru aceasta solicitam intelegere, recomandand folosirea papucilor.
 Trusa dumneavoastra ar trebui sa contina pentru orice eventualitate medicamente gastrointestinale, analgezice, antibiotic si un dezinfectant, precum si picaturi pentru urechi, spray / crema anti-tantari si pentru protectie solara (cu factor ridicat de protectie). Pentru transferurile cu durata mai mare, cu barca, recomandam sa aveti la dumneavoastra pastile impotriva raului de mare.
Clima si cand sa mergi in Maldive: situate in apropiere sau direct sub Ecuator, insulele au in mod natural un climat tropical. Vegetatia verde se mentine tot parcursul anului. Temperaturile sunt in jurul valorii de 30°C, cele mai calduroase luni fiind aprilie / mai si noiembrie / decembrie. In timpul musonului de nord-est (decembrie-aprilie) este putina ploaie, dar musonul de sud-vest (mai-noiembrie) este caracterizat de precipitatii abundente.
 
Religie/Cultura: Localnicii insulelor Maldive sunt musulmani devotati.
 
 Limba nationala este dhivehi, insa multi localnici vorbesc engleza. Izolat este de asemenea inteleasa si limba germana.
 
replica watches www.addwatch.org

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe adresa ta de email!

Cele mai recente oferte

MURAT Turism - Contact